Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Division 2: Η κούπα στον Π. Καραφουλίδη και την Racing Point!

 


Πρωταθλητής της 2ης κατηγορίας του GFO, αναδείχθηκε χθες το βράδυ ο Πάνος Καραφουλίδης (GFO_PanosKara_GR), καθώς επικράτησε στο τελευταίο επεισοδιακό Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι. Πρωτάθλημα και για την Racing Point στους κατασκευαστές. 

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Division 1: Πρωταθλητές Δρακάτος και McLaren!

 

Το Πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας του GFO, πανηγύρισε πριν από λίγο, ο Παναγής Δρακάτος (GFO_Lec16_GR), καθώς επικράτησε στο τελευταίο Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι. Back to back πρωτάθλημα και για την McLaren στους κατασκευαστές. 

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Division 3: «Διαστημικός» Δεληγιάννης στη Βραζιλία!


Νέο ενδιαφέρον στο Πρωτάθλημα της Division 3 του GFO, έδωσε με την επικράτηση του ο Αλέξανδρος Δεληγιάννης (GFO_Alex_GR) στη Βραζιλία και όλα θα κριθούν την επόμενη εβδομάδα στο τελευταίο Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι.

Division 2: Δήλωσε παρών με Grand Slam o Π.Καραφουλίδης!

 


Ο Πάνος Καραφουλίδης (GFO_PanosKara_GR) ήταν ο μεγάλος νικητής του προτελευταίου Γκραν Πρι του GFO, στο Μexico, φτάνοντας στην επίτευξη του Grand Slam και βάζοντας… φωτιά στη υπόθεση Πρωτάθλημα μια στροφή πριν το φινάλε

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Division 1: Έβαλε… φωτιά στη κορυφή ο Μαυρούκος!


O Αλέξανδρος Μαυρούκος (GFO_Mavros_GR) ήταν ο μεγάλος νικητής του προτελευταίου Γκραν Πρι του GFO, στην Αμερική, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. 

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Division 3: "Αφεντικό" στη Suzuka ο Vasdel!


Την πρώτη του νίκη στη φετινή σεζόν πανηγύρισε χθες το βράδυ ο Βασίλης Δελής (GFO_Vasdel_GR), ο οποίος επικράτησε στη Suzuka της Ιαπωνίας, σε έναν αγώνα που δεν έλειψε το θέαμα και οι ωραίας μονομαχίες.

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Division 3: Για μια θέση στη Suzuka!



Στον ναό της Honda, την Suzuka, θα αναμετρηθούν σήμερα (20:10) οι πιλότοι της Division 3 του GFO

Division 2: Grand Slam ο Καραφουλίδης Π. στο Σότσι!

 


Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε τη φετινή σεζόν ο Πάνος Καραφουλίδης (GFO_PanosKara_GR) στη Division 2, καθώς επικράτησε του καιρού αλλά και των αντίπαλων πιλοτών στο βροχερό Σότσι. 

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Division 2: Ξεκαθαρίζουν πολλά στο Σότσι!

 


Στο θέρετρο της Μαύρης Θάλασσας του Σότσι, πέφτει η αυλαία του 6ου Γκραν Πρι της Division 2, απόψε στις 18:40. 

Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Division 1: Έδειξε τα... δόντια του ο Λέζαντ στη Σιγκαπούρη!


Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα στη Marina Bay της Σιγκαπούρης, ο Κώστας Λεζάντ (GFO_Lezad14_GR), πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη φετινή σεζόν της Division 1 του GFO.

Division 1: To ενδιαφέρον στη Marina Bay της Σιγκαπούρης!

 


Σε μία από τις πιο αργές πίστες του καλεντάρι της F1, στη Marina Bay της Σιγκαπούρης διασταυρώνουν τα… ξίφη τους σήμερα στις 16:10, οι πιλότοι της Division 1. 

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Δημήτρης Καραφουλίδης: «Τα παιδιά μου θα γίνουν καλύτεροι από μένα».

 

Συνέντευξη στο Blog του GFO παραχώρησε ο Δημήτρης Καραφουλίδης, ο οποίος έκανε.. σεφτέ στη Μόντσα για τη Division 3, και μιλάει για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, αλλά και για τα παιδιά του που τρέχουν στις μεγαλύτερες κατηγορίες. 

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Division 3: Grand Slam ο Καραφουλίδης στη Μόντσα!

 

Ο Δημήτρης Καραφουλίδης (GFO-DimKara6-GR) ήταν o μεγάλος νικητής του 5ου Γκραν Πρι της Division 3, που διεξήχθη στη Μόντσα της Ιταλίας. 

Division 3: Τα… φώτα στη Μόντσα!

 

Στη «θρυλική» Μόντσα στρέφονται τα βλέμματα όλων απόψε (20:10) στο GFO, καθώς θα πραγματοποιηθεί το 5ο Γκραν Πρι της Division 3. 

Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Division 2: Ρελάνς από Βλαχόπουλο!

 


Την πρώτη του νίκη τη φετινή σεζόν πανηγύρισε ο Κώστας Βλαχόπουλος (GFO_vlaxo_GR), καθώς επικράτησε στο Σπα του Βελγίου, χάρις στο πέναλτι του Νίκου Κωστάκη (GFO_Turambar_GR), που τον έριξε από την 1η στην 3η θέση. 

Division 2: Η «μάχη» του Σπα!

 

Σε μια από τις πιο αγαπημένες πίστες των πιλότων της F1, στο Σπα του Βελγίου, στρέφεται το ενδιαφέρον για τo 5ο Γκραν Πρι της Division 2. 

Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Division 1: Ηγήθηκε στην Ουγγαρία ο Δρακάτος!

 

Στις νίκες επέστρεψε ο Παναγής Δρακάτος (GFO_Lec16_GR), καθώς πήρε τη καρό σημαία στη βροχερή Βουδαπέστη, ενώ νωρίτερα είχε κατακτήσει και την pole position.

Division 1: Εκτάκτως στις 14:30

 

Στις 14:30 (και όχι στις 16:10), θα πραγματοποιηθεί σήμερα το 5ο Γκραν Πρι της Division 1 στην Ουγγαρία, εξαιτίας των qualification της Ισπανίας στη F1.

Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Division 1: Στη Βουδαπέστη το ενδιαφέρον!

 


Επιστροφή στους αγώνες, μετά το ρεπό λόγω Πάσχα, για όλες τις κατηγορίες του GFO