Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Division 1: To ενδιαφέρον στη Marina Bay της Σιγκαπούρης!

 


Σε μία από τις πιο αργές πίστες του καλεντάρι της F1, στη Marina Bay της Σιγκαπούρης διασταυρώνουν τα… ξίφη τους σήμερα στις 16:10, οι πιλότοι της Division 1. 

Παναγής Δρακάτος (GFO_Lec16_GR) και Αλέξανδρος Μαυρούκος (GFO-Mavros-GR), έχουν αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους και σήμερα αναμένεται να απολαύσουμε μια γερή… μάχη, όσον αφορά την 1η θέση του Podium. Στην 3η θέση ακολουθεί ο Ιωάννης Σπάνιας (GFO_Spanias_CY), που ελπίζει κι αυτός σε μια καλή εμφάνιση στη πανέμορφη Ασιατική χώρα!

Λίγα λόγια για το Γκραν Πρι

Το Marina Bay Circuit ήρθε στο προσκήνιο το 2008 κι έχει καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία στο καλεντάρι της F1.


Το 2008, η Σιγκαπούρη είχε την τιμή να φιλοξενήσει τον πρώτο νυχτερινό αγώνα στην ιστορία της F1. Το Marina Bay Circuit, 5.063 χλμ και η κατεύθυνση οδήγησης είναι αντίθετη. Όπως και τα περισσότερα Cirquit, έχει λίγες περιοχές… εκτόξευσης και προσφέρει λίγες ευκαιρίες για προσπέραση.

Είναι ένα από τα πιο αργά Cirquit, με τοίχους και κράσπεδα κοντά στην πίστα. Οι γωνίες των 90 μοιρών και η ανώμαλη επιφάνεια δεν δίνουν στους οδηγούς καμία ευκαιρία να χαλαρώσουν. Παράλληλα, η πίστα είναι εξαιρετικά δύσκολη για τα ελαστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου