Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Division 3: Τα… φώτα στη Μόντσα!

 

Στη «θρυλική» Μόντσα στρέφονται τα βλέμματα όλων απόψε (20:10) στο GFO, καθώς θα πραγματοποιηθεί το 5ο Γκραν Πρι της Division 3. 


Κωνσταντίνος Βογιατζής (GFO_Vogiatzis_GR), Αλέξανδρος Δεληγιάννης (GFO-alex-GR), Γιάννης Σκλαβενίτης (GFO-Sklav27-GR) και Βασίλης Δελής (GFO_Vasdel_GR),προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα και θέτουν υποψηφιότητα για μία θέση στο σημερινό Podium.

Ραντεβού λοιπόν, στις 20:10 ζωντανά από το κανάλι του GFO στο Youtube υπό τις περιγραφές των Αλέξανδρου Μαυρούκου (Μavros) και Ιωάννη Σπάνια (Spanias), να παρακολουθήσουμε έναν ωραίο αγώνα.

Λίγα λόγια για το Γκραν Πρι

Το Autodromo Nazionale Monza, κατασκευάστηκε σε μόλις 110 ημέρες το 1922, κι ήταν η τρίτη αγωνιστική πίστα στον κόσμο, ακολουθώντας το Μπρούκλαντς στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ινδιανάπολη στις ΗΠΑ. Έχει μήκος 5,79 χιλιομέτρων και θεωρείται από τις πλέον γρήγορες πίστες, καθώς στο 80% της διαδρομής οι οδηγοί κινούνται με πλήρη ταχύτητα.

 

Η Mόντσα αποτελεί εγγύηση για θεαματικούς αγώνες, καθώς ο συνδυασμός των μακριών ευθειών και των στενών στροφών αποτελεί πρόκληση τόσο για τους οδηγούς όσο και για τα μονοθέσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου