Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Βασίλης Ρασπαλιάρης: Ο ιθύνων νους του GFO!

 
Ο ιθύνων νους πίσω από το GFO, Bασίλης Ρασπαλιάρης (Vasilios), μιλάει στο GFO Blog και εγκαινιάζει από σήμερα τη νέα στήλη με τις συνεντεύξεις.

Αναλυτικά:

- Συνήθως, όλα ξεκινάνε με μία ιδέα. Αυτή με τον καιρό χτίζεται και μετά γίνεται πράξη. Πώς προέκυψε η ιδέα του GFO;

«Καλησπέρα GFO ομορφιές μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα πρωτοβουλία που ξεκινήσαμε μέσω του νέου μας blog. Το GFO είναι ένα γκρουπ που ξεκίνησε στο PS4 το 2015. Ξεκινήσαμε με Πρωταθλήματα των 5 γύρων (laps),  τα επονομαζόμενα στην πιάτσα μας πιτόγυρα.

Περνάγαμε ολόκληρα βράδια, ατελείωτα βράδια και μέσα σε ένα από όλα αυτά, μαζί με το Νίκο Σηφάκη, τον Γιόκαμ όπως τον φωνάζω και τον Νίκο Εμμανουήλ ή Ντόναλντ αποφασίσαμε να κάνουμε μια Λίγκα με σκοπό να εισχωρήσουμε κι εμείς στα μεγάλα σαλόνια του PS4 Online».

-Όταν το ξεκινήσατε, είχες καθόλου στο μυαλό σου ότι το GFO θα μεγαλώνει μέρα με τη μέρα;

«Ναι φυσικά, το πιστέψαμε όλα τα παιδιά. Τα χρόνια πέρασαν και σήμερα δίκαια έχουμε ένα από τα ποιό ανταγωνιστικά Πρωταθλήματα σε Ελλάδα και Κύπρο».

-Ποιος θεωρείς είναι ο σκοπός αυτής της κοινότητας;

«Σκοπός του γκρουπ μας δεν είναι μόνο οι καλές εμφανίσεις και η δυναμικότητα στους αγώνες, αλλά και η σωστή συμπεριφορά εκτός πίστας. Αναφέρομαι στο online chat (PS4) και στο messenger (FB). Έχουμε πολλά παιδιά μικρής ηλικίας που διαμορφώνουν χαρακτήρα παίρνοντας παραδείγματα από τα παλαιότερα μέλη του γκρουπ, τους Ηλία Καρρά, Γιώργο Ψιμαδά, Μιχάλη Τεμιρτσίδη και πολλούς άλλους».

Πως βλέπεις το GFO σε 1 χρόνο από τώρα και ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο;

«Ευελπιστούμε σαν κοινότητα να ανέβουμε όσο ποιο ψηλά γίνεται και να συνεχίσουμε να περνάμε τα σωστά μηνύματα. Θέλουμε να βοηθάμε όλα τα παιδιά. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη δύναμη που παίρνουμε καθημερινά στο να προχωρήσουμε και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Σας ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε  το GFO από την πρώτη στιγμή και σας υποσχόμαστε να είμαστε πάντα εκεί να σας χαρίζουμε ωραίους αγώνες με πολλές συγκινήσεις και μάχες ρόδα-ρόδα. Να είστε όλοι καλά να προσέχετε από την πανδημία που ταλαιπωρεί την κοινωνία μας.

Θα ήθελα κλείνοντας, να ευχαριστήσουμε τον Αλέξανδρο Κοζαρίδη (AlexKoza) για την ιδέα και πρωτοβουλία του να φτιάξει το νέο μας blog και να βάλει κι αυτός ένα λιθαράκι στη προσπάθεια μας να ανέβουμε επίπεδο. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Γιάννη Κώτσικο και Βασίλη Τσαμίλη πού μας έδωσαν μεγάλη ώθηση με τις περιγραφές τους.

Μόνο GFO! Τα λέμε στις πίστες».

2 σχόλια: