Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Division 1: Το ενδιαφέρον στη Γαλλική Ριβιέρα!

 


Στην πίστα “Paul Ricard” στο Λε Καστελλέ της Νοτιανατολικής Γαλλίας στρέφεται αύριο (Σάββατο, 16:10) το ενδιαφέρον πιλότων και τηλεθεατών, στο πλαίσιο 4ου Γκραν Πρι της Division 1 του GFO.

Παναγής Δρακάτος (GFO_Lec16_GR), Αλέξανδρος Μαύρος (GFO-Mavros-GR) και Γιάννης Σπάνιας (GFO_Spanias_CY) φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και για ακόμα ένα Γκραν Πριν συγκαταλέγονται στα φαβορί για το podium.

To circuit έχει μήκος 5,86 χλμ. και προσφέρει μια αυστηρή πρόκληση για τους οδηγούς, οι οποίοι μπορούν να φτάσουν και ταχύτητες έως 330 km/h!

Ραντεβού, αύριο στις 16:10, στο Κανάλι του GFO στο Youtube, υπό τις περιγραφές των Νίκου Μπικιάρη (GFO_Squeezer_GR) και Αλέξανδρου Κοζαρίδη (GFO_AlexKoza_GR).

Λίγα λόγια για το Γκραν Πρι


Η πίστα πήρε το όνομα της από τον μεγιστάνα Paul Ricard, ο οποίος και την δημιούργησε, αλλά μετά το θάνατό του πωλήθηκε στην Excelis, μια εταιρεία που ανήκει στον υποστηρικτή της F1, Bernie Ecclestone.

Το σιρκουί βρίσκεται ανάμεσα στις Άλπεις. Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας δέχτηκε μια πολύ μεγάλη ανακαίνιση και κυρίως έγινε γνωστή ως ένα μέρος που δοκιμάζεται πολύ η απόδοση των μηχανών.

 

1 σχόλιο: