Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Μαυρούκος, Κωστάκης, Δεληγιάννης μιλούν στο GFO Blog!

 


Οι τρεις νικητές των Γκραν Πρι της 4ης εβδομάδας του GFO, Αλέξανδρος Μαυρούκος, Νίκος Κωστάκης και Αλέξανδρος Δεληγιάννης, μιλούν στο GFO Βlog. 

-Καλησπέρα παιδιά. Αλέξανδρε ξεκινάμε με σένα. Μετά από 3 Γκραν Πρι, όπου έφτανες στο Podium από τη 2η ή την 3η θέση, ήρθε η ώρα της «στέψης» στη Γαλλία. Πως αισθάνεσαι για την πρώτη σου νίκη και ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας;

«Σίγουρα είναι κάτι  ξεχωριστό να κερδίζεις τους αγώνες. Πόσο μάλλον στο GFO, όπου ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Αισθάνομαι καλά και μου δίνει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο μυστικό. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το Πρωτάθλημα άμα είσαι γρήγορος σταθερός και τυχερός θα κερδίσεις».

-Μέχρι στιγμής είσαι ο πιο σταθερός οδηγός της Division 1, θα ήθελες να κάνεις μια πρόβλεψη γενικά για το Πρωτάθλημα;

«Σίγουρα το να είσαι σταθερός δεν είναι εύκολο αλλά αυτός ήταν και ο στόχος μου από την αρχή. Από κει και πέρα για μένα δεν υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί για το Πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή. Όλα είναι ανοιχτά υπάρχουν μεγάλα ονόματα, οπότε νομίζω όλα θα κριθούν στο τελευταίο αγώνα».

-Για το τέλος, θα ήθελα να στείλεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο του GFO.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του GFO για την στήριξη και την αγάπη που λαμβάνουμε. Mας δίνει χαρά και δύναμη για να τα πάμε στην συνέχεια ακόμα καλυτέρα.

- Nίκο, ακόμα μια 1η θέση για σένα, αυτή τη φορά στην Αυστρία. Πως νιώθεις;

«Νιώθω αρκετά ικανοποιημένος για την κατάκτηση ακόμα μιας νίκης».

-Έφτασες στην επίτευξη ενός Grand Slam, έχοντας τρομερή απόδοση σε μια γρήγορη πίστα και μάλιστα στα μισά αυτής έπιασε και τρομερή βροχή…

«Όπως είχα δηλώσει η Αυστρία δεν ήταν στις αγαπημένες μου πιστές, αλλά έπιασα πάρα πολύ καλή απόδοση πάρα τις δύσκολες συνθήκες. Πιστεύω ότι βοήθησε πολύ σ'αυτό και η σωστή στρατηγική μου».

-Πλέον έχεις ξεφύγει από τους υπόλοιπους οδηγούς στη βαθμολογία. Θα ήθελες να κάνεις μια πρόβλεψη; Πως βλέπεις το μέλλον στη Div 2;

«Υπολείπονται 4 αγώνες και μπορούν να αλλάξουν πάρα πολλά. Υπάρχουν πολλοί γρήγοροι οδηγοί που θα θέλουν να αντεπιτεθούν και θέλει ιδιαίτερη προσοχή από εδώ και πέρα. Στόχος μου είναι η σταθερότητα ώστε να εκμεταλλευτώ αυτήν την διαφορά που έκτισα».

-Εσύ Αλέξ, έφτασες για 1η φορά στην υψηλότερη θέση του Podium στη Division 3.

«Νιώθω πολύ ωραία, πόσο μάλλον όταν το καταφέρνεις απέναντι σε τόσο καλούς οδηγούς. Είμαστε μόλις στον 4ο γύρο και έχουμε μέχρι στιγμής τρεις διαφορετικούς νικητές. Αυτό δείχνει πόσο ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό είναι το Πρωτάθλημα του GFO».

-Άλεξ, πως βλέπεις το μέλλον σου στο GFO και ποιους πιλότους έχεις ξεχωρίσει μέχρι στιγμής στη Division 3;

«Οι πιλότοι που έχω ξεχωρίσει μέχρι στιγμής είναι οι Βογιατζής, Vasdel, Sklav, Mechanic και ο Πετράκης. Ο Βογιατζής είναι πολύ γρήγορος, επιθετικός και τρέχει με όλες τις βοήθειες στο OFF. Άμα ξεφύγει δύσκολα του μαζεύεις τη διαφορά. Ο Vasdel είναι ο πιο σταθερός οδηγός της κατηγορίας. Εκτός από γρήγορος είναι ο οδηγός που ποτέ δεν θες να έχεις πίσω σου. Είναι σαν το τσιμπούρι που άμα κολλήσει επάνω σου δεν φεύγει. Ο Sklav εκτός από γρήγορος και σταθερός φέρνει εις πέρας απίστευτες στρατηγικές. Ο Mechanic είναι επίσης πολύ σταθερός και στα προκριματικά αλλά και στον αγώνα και τέλος ο κολλητός μου ο Πετράκης, ο οποίος με έπεισε φέτος να ξεκινήσω να παίζω F1 και τον ευχαριστώ πολύ είναι γρήγορος, σταθερός και τα αποτελέσματα του δεν δικαιώνουν την ποιότητα του μέχρι στιγμής.

Τέλος όσον αφορά το μέλλον μου στο GFO, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην υπάρχει θέμα λόγω δουλειάς, ώστε να με εμποδίσει στο να τρέχω».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου